top of page

Praktisch

Let op: op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten meer aan in verband met zwangerschapsverlof tot medio oktober. Vanaf eind september kun je weer contact opnemen om een intake in te plannen in Amsterdam.

Tarieven

Intakegesprek (60 minuten): € 75,- (BTW vrijgesteld)

Therapeutisch consult (75-90 minuten, face to face of online via een AVG goedgekeurde provider):

€95,- per sessie.

Therapeutisch consult 's avonds na 18:00 uur (75-90 minuten): €105,- (BTW vrijgesteld).

Ik heb een mobiel pinapparaat, betalen doe je gelijk na de sessie. De factuur voor je zorgverzekering ontvang je later diezelfde week per mail.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

Een traject begint met een intakegesprek, waarin we jouw klachten bespreken en kijken hoe en of ik daarop aan kan sluiten. Als het klikt, en we hebben er allebei een goed gevoel over ga ik aan de slag om een behandelovereenkomst te maken. Daarin staat precies wat ik met je besproken heb tijdens het intakegesprek, wat jouw behandeldoelen zijn en een aantal opties om daarmee aan de slag te gaan. Gewoonlijk gaan we 5 keer afspreken, waarna het eerste evaluatiemoment plaatsvindt, waarbij we kijken naar het effect van de therapie en hoe onze samenwerking bevalt. Mocht er dan nog behoefte zijn om verder te werken, dan kan het traject uitgebreid worden met een aantal sessies die we op voorhand overeenkomen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Het aantal sessies dat je kunt afnemen is ook niet oneindig, na een maximum van 20 consulten rondom dezelfde thematiek staat er een verplichte stop op van minimaal een half jaar, waarin je het geleerde in de praktijk mag brengen. Ik wil namelijk dat je leert om voor jezelf te zorgen!

​​Vergoeding

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kun je een gedeelte van mijn consultprijs terugkrijgen via je zorgverzekeraar (het valt onder alternatieve behandelingen). Hoeveel hangt af van hoe uitgebreid je verzekerd bent, en bij welke verzekeringsmaatschappij.

Openingstijden

De één op één sessies kunnen van maandag tot en met vrijdag ingepland worden, op verzoek ook 's avonds. Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

Locaties

Ik maak gebruik van de faciliteiten van het Coachhuis  in Amsterdam (Van Eeghenlaan 27 en Nieuwe Herengracht 47). Deze praktijklocaties zijn goed bereikbaar met OV.

Nieuwe Herengracht 47: ongeveer 5 minuten lopen van metrostation Waterlooplein.

Van Eeghenlaan 27: Deze locatie is vlakbij het Vondelpark. Vanaf tramhalte Concertgebouw (Van Baerlestraat - tram 12 is het ongeveer 8 minuten lopen).

Erkend therapeut

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH), en sta vermeld in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). Zo weet je zeker dat je met een erkend en gekwalificeerd therapeut te maken hebt. Daar hoort ook een klachten- en geschillenregeling bij, gefaciliteerd door geschilleninstantie het SCAG, en het tuchtrecht (Tuchtrecht Complementaire Zorg, TCZ) is tevens van toepassing op mijn praktijk. Ik ben met Hartfrequentie onder de volgende nummers geregistreerd:

KVK: 67592279

NBVH lidnummer: 18027

RBCZ registratienummer: 180872R

AGB zorverlenerscode: 90106144 

AGB praktijkregistratiecode: 90065369

bottom of page